Beställ / Käp Boken Om Inkludering

Köp Boken Om Inkludering

Priser 1 ex: 200 kr • 2 ex: 150 kr • 3 ex: 100 kr • 4 ex: 300 kr • 5 ex: 250 kr • 6 ex: 200 kr
+ porto tillkommer

Såhär går det till:
1. Välj det antal exemplar som du önskar köpa. Klicka sedan på knappen "KÖP". Du skickas då till steg 1 i kassan.
2. Granska din order under steg 1 i kassan. Är du nöjd, klicka då på knappen "Gå vidare till steg 2". Är du inte nöjd, klicka då på "Fortsätt handla". Du skickas då tillbaka till denna sida och du kan då börja om denna procedur.
3. När du har klickat dig till steg 2 i kassan, fyll då i dina kunduppgifter. Dessa kunduppgifter används för att kunna skicka ett kvitto gällande ditt köp till dig. Om du inte anger en alternativ leveransadress kommer din order att skickas till den adress som du har angivit under dina kunduppgifter. Klicka slutligen på knappen "Slutför order". Din order skickas då till oss och du skickas till en sida som bekräftar din order. En orderbekräftelse skickas även till dig.
4. När du har kommit till sidan som bekräftar din order visas ditt ordernummer samt ett SWISH-nummer som du ska swisha till för att betala din order. Ange ditt ordernummer i samband med att du swishar så att vi vet vem det är som har betalat. SWISH-numret är enligt följande: 1233996790.
5. Efter att du har swishat betalningen får du ett kvitto skickat till den e-postadress som du har angivit. Vi skickar då även din order till dig.